26. joulukuuta 2017

WHAT I GOT FOR XMAS?

Rentoa Tapaninpäivää :) Tämäkin joulupyhä on mennyt mitä rennoimmin merkein, pääosin syöden vain herkkuja. Päivemmällä tosin piti lähtä jo hieman ulos reippailemaan samalla kuvaillen kaunista luontoa!

Ennen illan jääkiekko-ottelua ajattelin näin Tapaninpäivänä perinteisesti tulla esittelemään teille mitä joulupukki oikein toi miulle tänä vuonna. Kaikkia lahjoja tässä ei ole, kuten esim. niitä tuttuja suklaita ja lahjakortteja, mutta kuulemma vielä yksi kokonainen pakettikin on miulle vielä tulossa, joten päädyin tällä kertaa tähän postaukseen valkkaamaan vain ne parhaimmat lahjat mitä sain. Kiitos näistä!


Pehmoiset paketit ovat ihania ja yhdestä pehmoisesta paketista paljastui nuo ihanat ja isot valkoiset tossut! Ne edelliset puputossut mitkä sain viime vuonna alkoivat olleet jo parhaat päivänsä nähneet, joten uudet tossut todellakin tulivat kuin tilauksesta. Ja nuo tossujen vieressä olevat pehmoiset sukat vasta ovatkin söpöt


Tämä seuraava juttu taisikin olla koko joulun parhain lahja - nimittäin nämä ihanat JBL langattomat kuulokkeet, joita olin toivonutkin. Näissä kuulokkeissa ei langat ole tiellä, enkä ainakaan pysty niitä nyt rikkomaankaan :) Samalla akku kestää ja äänentoisto on hintaluokkaansa nähden todella hyvä.


Yhtenä lahjatoiveena oli myös saada uusi tehokas hiustenkuivain edellisen jo tehon menettäneen tilalle. Tätä testasinkin jo heti tänään eikä mennyt kuin pari minuuttia kuin hiukseni olivat jo täysin kuivat! Tämä hiustenkuivain on siis todellakin tehokas ja toimiva.


Vaatteita tarvitsee aina ja vaatteista ehdottomiksi lemppareiksi ylsi tuo keltainen taustalla pilkottava paita, Adidaksen trikoot sekä tuo edessä näkyvä kauluspaita, joka on röyhelöitä täynnä!

Mitäs piditte tästä postauksesta? Mitä te saitte lahjaksi?

2 kommenttia :