30. tammikuuta 2018

ATM WANTIES

ATM WANTIES


Heissan! Mitäs teidän tiistaihin on kuulunut? Miun iltaan kuuluu nyt hieman kommentteihin vastailua sekä sähköpostien lähettelyä, joten tässä välissä ajattelin tulla nopeasti jakamaan tänne hieman tämän hetkistä ostoslistaani. Tällä hetkellä ostoslistani näyttää siis seuraavalta. Mukavaa iltaa!

Calvin Klein gollegepaita Oi, että mie oon tätä paitaa ihaillut jo pitkään ja vieläpä monen vuoden ajan!  Tämä sopii niin monen kanssa ja on vieläpä suorastaan melkein jo klassikko paita. Toivottavasti tämä nyt viimein tässä kevään aikana löytyisi miun vaaterekistä :)

Vaaleansiniset farkut Vaaleansinisiä tai no tarkalleen ottaen vain sinisiä farkkuja en ole omistanut taas hetkeen. Nämä tulisivat taas todella tarpeen, sillä tällä hetkellä käytössäni on ainoastaan mustat farkut.

Musta pieni olkalaukku Kaikki olkalaukkuni ovat miulla turhan pieniä ja olisihan se mukavaa jos laukkuun mahtuisi jotain muutakin kuin vaan pelkkä lompakko.

Laventelineule Laventeli on nyt näköjään tainnut iskeä miuhun lopullisesti, kun sellainen neulekin on täällä ostoslistallani. Huomaankin useasti itseni hypistelemässä hieman kaupan hyllyillä juuri tälläisiä neuleita :) Tälläinen ohut neule menisi tarpeen tullen myös kesälläkin.

Vaalea trenssi Trenssi on aina ajankohtainen ja tarpeellinen ostos ja nyt tarvitsisinkin uuden trenssin tälläisessä vaaleassa sävyssä. Muuten en varmaankaan vielä ostaisi uudelleen tälläistä trenssiä, mutta keväällä rippijuhliini juuri tälläinen trenssi olisi tarpeellinen.

Valkoiset farkut Farkuista puheen ollen myös valkoiset farkut nyt puhuttelee. Täydelliset raikastamassa kevään eri asuja!
Comments

Lähetä kommentti