1. tammikuuta 2018

HELLO 2018 - UUSI VUOSI, UUSI NIMI


Helou ja mukavaa vuoden ensimmäistä päivää! Huomaattekos pientä muutosta? Kyllä, blogin nimeni on nyt muuttunut ja ulkoasukin samalla sai pientä muutosta. Tästä lähtien blogini löytyy nyt siis tällä nimellä, pistäkääs muistiin :) Mitä tykkäätte muutoksesta?

Toivon, että tämä nimen muutos toisi mahdollisimman vähän ongelmia ja moni vielä löytäisi edelleen tänne. Oon jo parin vuoden ajan harkinnut nimen muutosta ja vihdoin siihen uskalsin, vanha nimi ei vaan tuntunut enään mieluisalta. Olihan se omaperäinen nimi, mutta ei yhtään kuvannut miuta. Poistin myös osan vanhemmista teksteistäni.

Samalla tämän muutoksen aikana sain mietittyä tavoitteita ja tulevaisuutta tämän blogin suhteen. Tulevan vuoden aikana haluan kehittyä eniten valokuvaajana ja kirjoittajana, sekä yrittää olla ottamatta tästä yhtään stressiä.

 Eli vuonna 2018 haluan tuottaa entistä parempaa sisältöä laadukkaiden kuvien kanssa ja ilman stressiä. Tehdään tästäkin vuodesta taas ihana ja yhtä ikimuistoinen kuin viime vuodestakin!

1 kommentti :