12. tammikuuta 2018

IN & OUT // PT.9

Mukavaa perjantaita ja älyttömän kivaa viikonloppua! Miun viikonlopun suunnitelmiin kuuluu tällä hetkellä hieman leipomista sekä paljon kameran kanssa yhteistä aikaa. Tarkoituksena olisi huomenna siis lähteä pienelle kävelylle kameran kanssa tuonne pakkaseen, jos linssiin tarttuisi vaikkapa muutamia kauniita luonto kuvia :) Mitä teidän viikonlopun suunnitelmiin kuuluu?

Tänään ajatuksena oli aloittaa viikonloppu täällä blogin puolella uusimalla IN & OUT -postauksella. Mitäköhän mielipiteitä tämän hetken trendeistä miulta löytyy nyt?

INKIPPARINLAKIT

Aluksi en välittänyt näistä hatuista melkeinpä lainkaan, mutta nyt kun näitä näkyy lähes jokaisella bloggaajalla ja muutamilla vastaantulijoillakin en vaan ole saanut näistä hatuista katsettani irti. Oon muutenkin tainnut viimeisen puolen vuoden aikana aika paljon innostua eri hatuista, joten toisaalta ei ihme, että nyt lähiaikoina oon tälle hattu mallille hieman lämmennyt.


LAVENTELI

Laventelin sävystä on tulossa kenties tämän kevään ja kesän suurin trendi. Itse olen tämän sävyn kanssa hieman niin ja näin, en ole saanut kunnolla tälle sävylle mielipidettä. Ajattelin kuitenkin laittaa tämän tänne In - kategoriaan, koska joissakin vaatteissa tämä laventelin sävy miellyttää silmääni sekä joillakin tämä sävy näyttää päällä aivan ihanalta. Saa vielä  nähdä päätyykö tänä vuonna jotain laventelin sävyistä päälleni :)


RAIDAT

Jossakin vaiheessa suorastaan melkein inhosin raitoja, mutta nyt kiinnostukseni raitoja kohtaan on herännyt ja kiikutinkin eräs päivä BikBokista ihanan raidallisen t-paidan mukaani. Erityisesti paidoissa tämä raita juuri toimii, mutta ei tämä raita teema kyllä housissakaan yhtään sen huonommalta näytä :)

OUT


TURKOOSI

Turkoosista on myös tulossa yksi suurimmista tämän hetken muoti sävyistä, mutta itseeni turkoosi ei iske yhtään. Vaikka värit onkin tällä hetkellä kummallisesti mieleni vallanneet on turkoosi sellainen väri, joka saa miun puolesta suosiolla jäädä ainakin kaupan hyllyille.


PITKÄ FARKKUTAKKI

Näitä on näkynyt viime aikoina kaupoissa jo yllättävän paljon, mutta itse en näistä oikein pidä. Farkkutakki toimii kyllä täydellisesti ihan normaalin pituisena, tämä pitempi malli miusta ei vaan ole oikein nätti. Tämäkin tuleva trendi saa jäädä miun kohdalla kauppaan.

Mitäs piditte, löytyikö tällä kertaa meiltä kenties yhteisiä mielipiteitä?

4 kommenttia :

 1. XD Joo toi pitkä farkkutakki ei kyllä iske muhunkaan. Muutenkin oon aika lailla samaa mieltä sun kanssa. Etenkin kipparinlakit näyttää niin kivalta, että pitää varmaan jossain vaiheessa hankkia sellainen. Ja hei, olis kiva jos linkkaisit kuvien lähteet mukaan :) Tos on ainakin parin mun lempparibloggaajan kuvat mukana ja uskon että jokainen haluu omista kuvistaan krediitit mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että ollaan samaa mieltä, pitää tosiaan metsästää jostain tuollainen kipparinlakki :) Ja nuo kaikki kuvat oon ottanut Pinterestistä, mutta toki linkkaan ensi kerralla linkit suoraan kaikkiin kuviin!

   Poista
 2. Mua ei oo vielä iskenyt laventelin värl, mutta muuten oon samaa mieltä kanssasi!😊

  piiakristiina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, joo ei miuhunkaan vielä ihan kunnolla täysin, mutta pikku hiljaa!:)

   Poista