6. tammikuuta 2018

JOULUKUUN LEMPPARIT

Nyt olisi taas viime kuun suosikkien esittelyn aika ja samalla myös viime vuoden viimeistenkin. Tällä kertaa suosikeista löytyy mm. kynsilakkoja, tossuja ja yksi perusvoide. Mukavaa iltaa :)


Joulukuun Bette Boxista ilmestyi ihanana yllätyksenä tämä Sally Hansenin kynsilakkaduo, joka on ollut nyt n. kuukauden ajan melkein koko ajan kynsissä. Ja tähän kaksivaiheiseen geelilakkaukseen ei tarvita edes uunia, vaan pelkästään jo väri- ja aluslakalla saat kauniit kynnet kestämään jopa 2 viikon ajan! Miun värilakan sävy on ihana 811 Make Me Mauve.


Nämä tossut ja sukat oli jo rakkautta ensisilmäyksellä Ei siis ihme, että nämä molemmat päätyivät tänne suosikkienkin joukkoon. Nuo on niin ihanat laittaa jalkaan aamuisin ja silloin kun jaloilla on vähänkin kylmä. Noista valkoisista pehmeistä tossuista ainakin huomaa, että ne ovat olleet jo ahkerassa käytössä! Nämä sain joululahjana.


Tämän valotaulun sain kummeiltani joulukuun alussa synttärilahjaksi ja siitä lähtien tässä valotaulussa onkin nuo tekstit vaihtuneet jo ahkerasti. Niin kiva sisustuksessa sekä myös kuvien taustalla.


Joulukuussa tuli tehtyä muutamia ostoksia vaatteisiin liittyen ja nämä kaksi paitaa ovat ehdottomasti suosikkejani. Tuo pooloneule on Onlyn valikoimaa ja se päätyykin päälle usein niinä laiskoina ja pimeinä aamuina. Tosin, eipä tuo Vero Modan hupparikaan hullumpi ole tuossa ihanassa persikkaisessa sävyssä - viimein kun nyt sen hupparin omistan :)


Joululahjoista myös nämä JBL kuulokkeetkin päätyi tälle listalle. Olin jo niin kauan aikaa toivonut langattomia kuulokkeita ja vihdoin ne jouluna sitten sain. Näihin en ole voinut olla enempää kuin tyytyväinen!


Vaikka olenkin vannonut jo ainakin syksystä asti Dermosilin nimeen, on myös tämä LV perusvoide ollut yllättävän hyvä atooppisen ihon hoidossa. Herkälle iholle suunnattu perusvoide kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja imeytyy nopeasti. Eikä hintakaan ole päätä huimaava. Tästä taisikin tulla joulukuun aikana suosikki rasvani :)

Mitäs piditte suosikeistani?

6 kommenttia :

 1. Ihanat nuo töppöset ja valotaulu! :)

  https://worldbypinja.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Tosi hyvä postaus! Muutenkin ihana blogi, kirjotat tosi kivasti ja kuvat ja ulkoasu on hienoja. :) Lukijaksi liityin!

  anskukoo.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuri kiitos siulle Anniina! Tämä kommentti todella piristi mieltä ❤️

   Poista
 3. Multa löytyy noi ihan samat JBL:n kuulokkeet ja oon kyl tykännyt tosi paljon! :) paitsi se on niis kyl vähän ärsyttävää et sit kun akku on loppumassa niin se ilmottaa piippaamalla siitä joku 10 kertaa ennenkuin se oikeasti loppuu :'D
  Ps. vitsi tommonen valotaulu ois ihana 8)

  <3: Sofia, fashionsituation.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, toi piippaaminen onkin noissa kuulokkeissa se kaikkein huonoin puoli :D

   Poista