23. tammikuuta 2018

MEIKKIPUSSIN SISÄLLÖN HUONOIN & PARHAIN

Helou ja super mukavaa iltaa Tämän päivän ihana auringonpaiste antoi mukavan vireyden ja lisäboostin mielelle taas hetkeksi, joten nyt ajattelinkin tulla heti näin illan kunniaksi morjestamaan teitä meikkeihin liittyvän postauksen parissa :) Tällä kertaa kurkistetaan jälleen hieman meikkipussin sisältöön, nyt sieltä valitaan mm. yksi parhain, yksi turhin ja yksi huonoin ostos.


PARHAIN OSTOS - LUMENE COLOR CORRECTING CREAM

Tämä Lumenen meikkivoide on ollut ehdottomasti kaikkein parhain tuote. Tämä kevyt meikkivoide tekee ihon pinnasta sileän ja tasaisen ja peittää juuri sopivasti. Miun mielestä meikkivoiteen valinnassa tärkeimpiä vaatimuksia ovatkin juuri nuo. Parempaa meikkivoidetta en olisi kyllä voinut ollenkaan löytää - ainakaan edullisesta päästä :)


 OUDOIN OSTOS - NYX PROFESSIONAL MAKEUP CONCEALER

Tämä nyt ei todellakaan ole oudoimmasta päästä, mutten keksinyt tähän kohtaan mitään muutakaan. Eiköhän keltainen concealer kuitenkin sen verran mielenkiintoinen tuote ole, että se tähän kohtaan kelpaa :) Tämä Nyxin kevyt peitevoide peittää kätevästi pieniä ihon virheitä ja tummia silmänalusia, tämä keltainen sävy onkin suunniteltu erityisesti jälkimmäiseen käytttöön.


TURHIN OSTOS - NYX WONDER PENCIL

 Tämä Nyx Wonder Pencil on monikäyttöinen tuote, sillä tämä käy niin kauneusvirheiden peittämiseen kuin myös huulten rajaukseen sekä katseen kirkastamiseen. Silti tätä tuotetta on tullut käytettyä vain kerran eli sanomattakin taitaa olla jo selvää, että itselleni tämä koitui turhaksi ostokseksi. Muuten kyllä erittäin kätevä tuote!


 HUONOIN OSTOS - BEAUTY UK EYE PENCIL

Itselläni on tätä Beauty Uk silmänrajauskynää kahdessä sävyssä, mustassa sekä tässä ruskeassa, vaikka kuvassa onkin nyt vain tämä ruskea. Mielestäni näistä kynistä ei irtoa kovin herkästi väriä, joka hieman vaikeuttaa rajausten tekoa, siksi nämä päätyi nyt huonoimmaksi ostokseksi.


TYHMIN OSTOS - ESSENCE I LOVE STAGE EYESHADOW BASE

Tyhmimmäksi ostokseksi meikkipussistani valikoitui tämä Essencen silmämeikinpohjustusvoide. Merkissä eikä muutenkaan itse tuotteen laadussa ole mitään vikaa, ainoastaan väri on itselleni liian oranssi ja käyttö tällekin on valitettavasti jäänyt melkein olemattomiin - onhan miulla tätä tuotetta lukuunottamatta kaksikin erilaista silmämeikin pohjustajaa. Periaatteessa tämä tuotehan on näköjään myös turhakin ostos.

Miltäs tälläinen postaus näytti ja vaikutti? Mikä on teidän parhain / huonoin meikkiostos?

4 kommenttia :

 1. Tää oli kyl tosi hyvä postaus :D Kiinnostuin tosta Nyx:n wonder pencil:sta. Tollaset monikäyttöset meikit on aina pelastus kun lähtee kaverien kanssa ulos :)

  https://paula-beautyqueen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Totta, suurin osa monikäyttöisistä meikeistä on kyllä aina tarpeen :)

   Poista
 2. Olipa kiva postaus :) Viimeisimmistä omista ostoksista paras on varmaan ollut Narsin mattapuna tai Maybellinen Lash Sensational ripsiväri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Tuo Maybellinen Lash Sensational ripsiväri on kyllä todella hyvä :) Tuosta Narshin mattapunasta en ole koskaan kuullutkaan, täytyypä hieman tsekata!

   Poista