20. tammikuuta 2018

VASTAUKSIA KYSYMYKSIIN


Mitä odotat tulevalta vuodelta?

Tältä vuodelta odotan iloisia ja mukavia hetkiä sekä ennen kaikkea vain rauhaa maailmalle

Millainen on sun luottoasu?

Miun luottoasuni on yleensä vain mustat farkut sekä jokin ihana neule, yleensä tietysti harmaan sävyinen :) Tykkään käyttää paljon farkkuja sekä neuleet ovat vain niin ihania ja pehmoisia.

Unelma-ammattisi?

Unelma-ammattini olisi olla vaatesuunnittelija tai stylisti. Myös sisustussuunnittelun ammatti kiinnostaisi sekä olisi mielenkiintoista saada tästä blogistakin ihan ammatti.

Kahvi vai tee, miksi?

Itsehän en juo ollenkaan kahvia enkä teetä, mutta jos jompi kumpi olisi valittava se olisi varmaankin sitten kahvi. Miun mielestä tee maistuu vain keitetyltä vedeltä, johon on hieman makua laitettu joukkoon ja kahvi on sitten muuten vain mielestäni pahaa. Mutta tosiaan, jos jompi kumpi näistä täytyisi valita olisi se sitten se kahvi ja ehdottomasti sitten maidolla ja sokerilla!

Kuvaile itseäsi kolmea sanalla?

Jos itseäni täytyisi kuvailla kolmella sanalla, kuvailisin itseäni mukavaksi, hauskaksi sekä iloiseksi.

Mitä jokaisen vaatekaapista tulisi sun mielestä löytyä?

Mielestäni jokaisen vaatekaapista tulisi löytyä ehdottomasti hyvin istuvat mustat sekä vaaleat farkut. Niillä nimittäin pääsee jo pitkälle ja niihin on myös helppo yhdistää muita erilaisia vaatteita!


Muutama lempparibiisisi?

Tämän hetken lemppareitani ovat mm. Him & I, Pimeyteen ja River.

Millainen on unelmiesi talo?

Unelmieni talo on moderniksi remontoitu vanhanaikainen omakotitalo tai sitten kerrostaloasunto, tietysti isolla parvekkeella tai terassilla :)

Miksi aloitit bloggaamisen?

Ennen kuin aloitin bloggaamaan olin lukenut blogeja jo parin vuoden ajan ja miusta tämä homma vaikutti mukavalle. Kuvittelinkin silloin olevan itsekin todella suosittu muotibloggaaja :D Noh, sitten pienen rohkaisun jälkeen päätin itse oikeasti kokeilla tätä bloggaamista ja tässä sitä edelleen ollaan!

Minkä vinkin antaisit hänelle, joka aloittaa bloggaamisen ensi kertaa?

Ensinnäkin miusta kuvat sekä ulkoasu ovat aika tärkeitä blogeissa ja niihin panostaisin eniten, sillä yleensä monet blogin lukijat katsovat vain ulkoasun ja kuvat sen enempää tekstiä lukematta. Vinkkini olisikin luultavasti panostaa kuviin kunnolla.

Minkälaisia harrastuksia sinulla on ollut?

En ole ikinä oikein harrastanut kunnolla mitään muuta kuin tätä bloggaamista. Joskus eräs kesä tuli harrastettua kartingia, mutta se sitten jäi kun tämän blogin kirjoittamisen aloitin
Mitä et ikinä laittaisi päällesi?

Luultavasti ainakaan leveälahkeisia housuja, nappiverkkareita ja turkooseja vaatteita. Toisaalta ikinähän ei voi sanoa ei!

Minkälainen on unelma sisustuksesi?


Pidän paljon maalaisromanttisesta sisustuksesta, mutta viime aikoina olen lämmennyt koko ajan aina vain enemmän ja enemmän myös modernimmalle ja yksinkertaisemmalle sisustukselle. Unelmasisustukseni olisikin yhdistelmä modernia sekä maalaisromanttista sisustusta. Sisustuksestani löytyisi design tuotteita ja vanhoja esineitä.

Mikä on sun suosikkihajuvesi?

Suosikkihajuveteni on ehdottomasti Versacen Bright Crystal Absolu, siinä on niin ihana kukkainen tuoksu!

Ketä naista ihailet?

Ihailen monia naisia, joten on vaikea sanoa vain yhtä. Eniten taidan ihailla kuitenkin omaa äitiäni :)

Mitä tv-ohjelmia seuraat?

Seuraan paljon eri sarjoja, mitä telkkarista sattuu tulemaan. Salkkareita ja Kardashianeja tietenkin ja monia tosi - tv ohjelmia. Tällä hetkellä mm. Naissotilaat on miulla vuorossa!


Mikä on sun lemppariasusteesi?

Tällä hetkellä miulla ei ole oikein lemppariasustetta, mutta toki aurinkolasit auringon paistaessa ovat ihanat ja näin talvella lämmin huivi.

Mikä on aina sellainen asia, joka piristää huonosti mennyttä koetta, päivää tai ihan vaan "heikkoa hetkeä"?

Tietysti kaikki herkut ja erityisesti suklaa :) Myös kaverit, nauru ja muut iloiset jutut piristää aina!

Pelkäätkö lentämistä?

En ole ikinä ollut lentokoneessa, joten vaikea sanoa, mutta en mie ainakaan sitä kovin paljoa pelkää.

Maat joissa olet käynyt. Minne vielä haluaisit ?


En ole käynyt vielä missään ulkomailla, mutta erityisesti Italiaan, Amerikkaan, Espanjaan ja Ranskaan olisi mukava mennä!

2 kommenttia :

 1. heippa,

  sulla on tosi kiva blogi jäin lukijaksi. :)

  https://elamaapahkinankuoressaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon Tiia - Marie! Kiva kun pidät :)

   Poista