29. tammikuuta 2018

5 KULTAISTA VINKKIÄ PAREMPAAN AAMUUN

Ihanaa maanantai aamua ja pirteää super viikkoa Itse lukeudun niihin ihmisiin, ketkä aamuisin torkuttaa herätyskelloa jatkuvasti eikä millään jaksaisi herätä, vaikka pakko olisikin. Oon itse todennut muutaman vinkin toimivan tähän väsymykseen aamuisin ja nyt ajattelinkin näin heti maanantaina tulla ne jakamaan teille :) Nyt näillä mielestäni erittäin hyvillä ja tärkeillä sekä kultaisilla vinkeillä viikko lähteekin käyntiin hyvillä mielin ja virkeänä!


1. Aivan ensimmäisenä tämä helpoin ja ehdottomasti tärkein, mene aiemmin nukkumaan. Vaikka tämä onkin helpoin vinkki, ei välttämättä aina voi mennä tarpeeksi ajoissa nukkumaan, silloin yöunet kärsivät. Aamut tosin yksinkertaisesti ovat parempia kun on nukkunut riittävästi.

2. Herätä kroppa venyttelyllä tai joogalla, ne herättävät kehosi välittömästi ja olo on hetkessä pirteämpi! Joskus on itsekin tullut kokeiltua pientä venyttelyä aamuisin ja tämä on ehdottomasti toiminut.

3. Lähde pienelle kävelylle ulos, ulkoilma myös virkistää hetkessä.


4. Veden juominen mm. parantaa vastustuskykyä ja ruoansulatusta, mutta se myös virkistää. Aloita siis aamusi juomalla iso lasi vettä :) Tämäkin on kohta, joka oikeasti toimii.

5. Herää aina samaan aikaan, näin kehosi tottuu samaan rytmiin, jolloin herääminen on aina helpompaa. Jos tätä neuvoa noudattaa et välttämättä tarvitse enään herätyskelloakaan!


Mitäs piditte päivän postauksesta, onko teille herääminen aamuisin vaikeaa?

2 kommenttia :