7. helmikuuta 2018

3 HYVÄÄ ASIAA


Kolme hyvää asiaa päivissäni

- Jonkinlainen rutiini. Vaikka aamuisin ei tekisi yhtään mieli herätä kouluun, on siinä heräämisessä aikaisinkin edes jotakin pientä hyvää. Koulun vuoksi miulla on aina jonkinlainen rutiini päivissäni myös vapaa - ajallani, vaikka koulu viekin siitä vapaa - ajastanikin suuren osan.

-  Nauru. Nauran joka päivä melko paljon ja mielestäni nauru tekee vain hyvää ja samalla se myös tekee elämästä heti paljon rennompaa :D

- Tällä hetkellä liikunta tuntuu erittäin kivalta ja mukavalta ja se onkin tällä hetkellä yksi hyvä asia päivissäni. Nyt tuleekin päivittäin käytyä ainakin edes pienellä lenkillä, joskus hieman pitemmällä. Tämä innostukseni (ainakin hetkellinen) johtuu luultavasti tästä uudesta aktiivisuusrannekkeestani.

Kolme hyvää asiaa minussa

- Olen aika pikkutarkka ja luulen, että se on hyvä asia minussa. En halua tehdä mitään hutiloiden vaan haluan tehdä kaiken juuri sellain kuin haluan - täydellisesti. Välillä tämä tuntuu toisaalta itsestäni huonolle puolelle, sillä vaadin itseltäni juuri tämän takia aika paljon. 

- Osaan nauraa myös itselleni ja mielestäni se onkin yksi hyvistä puolista. Mielestäni nauraminen itselleen takaa vielä paljon rennomman otteen elämästään kuin pelkkä nauraminen esim. jollekin hauskalle asialle.

- Yritän olla aina positiivinen ja ajatella huonoistakin asioista enemmän niitä hyviä puolia. Toki on niitäkin hetkiä milloin mieli on enemmän maassa , mutta kokonaisuudeltaan olen positiivinen ihminen!


Kolme hyvää asiaa elämässäni

- Ystävät ja perhe. Olen löytänyt lähelleni ystäviä, ketkä nauravat samoille jutuille ja perhe on muuten vain erittäin tärkeä.

- Haaveet ja unelmat. Miulla on aika selkeästi näkymä siitä, mitä teen sitten vuoden päästä ysin 
jälkeen ja mitä haluan pääpiirteittäin tulevaisuudelta. 

- Se, että olen jatkanut tätä blogin kirjoittamista, koska se ei ollut ihan alkuaikoina täysin selvää, vaikka pidänkin tästä hommasta älyttömän paljon. Kirjoittaminen blogiin oli välillä turhauttavaa, kun lukijoita ei ollut. Tämä on siis ehdottomasti hyvä asia elämässäni, sillä olen saanut tästä blogin kirjoittamisesta paljon. 


Kolme hyvää asiaa tänä vuonna

- Rippileiri ja juhlat.. Vaikka aluksi koko rippileiri tuntui kamalta, on se muuttunutkin nyt koko vuoden parhaimmaksi jutuksi. Itse asiassa tuo rippileiri koittaakin miulla jo n. parin viikon päästä, käyn sen siis hiihtoloman aikana. En malta odottaa!

- Liikunta. Päätin, että tänä vuonna aion liikkua paljon aktiivisemmin kuin esim. viime vuonna ja muutenkin elää hieman "terveellisemmin".

- Se ettei tiedä mitä tuleva vuosi tuo tullessaan. Jokainen päivä on uusi, erilainen ja ihmeellinen.


Kolme hyvää asiaa blogissani

- Kaikki ne pienetkin kokemukset ja oppimiset mitä olen tämän blogin kautta saanut. Tästä blogin kirjoittamisesta olen oppinut aivan valtavasi mm. kirjoittamisesta, eri koodeista, yhteistöistä ja valokuvaamisesta. Joka päivä opin aina lisää ja tulen vielä oppimaankin!

- Te lukijat olette tietenkin se ihana asia blogissani. Ilman teitä tämä blogin kirjoittaminen olisi suorastaan tylsää ja tämän blogin kautta saan tehdä kaikkea mistä pidänkin, eli kirjoittaa ja valokuvata suurimmaksi osaksi muodista ja kauneudesta - ja vielä kaikesta muustakin :)

- Blogini täyttää tänä vuonna jo 5 vuotta. Kun aloitin tämän blogin kirjoittamisen 9- vuotiaana en olisi uskonut, että olisin nyt tässä. Tämä on aivan uskomatonta ♥ 

Comments

Lähetä kommentti