4. helmikuuta 2018

FAVOURITES OF JANUARY

Ihanaa talvista sekä auringon säteistä sunnuntaita   Viikonloppu on ollut täynnä taas menoa ja vilskettä ja melkein unohdinkin tulla tänään jakamaan teille tammikuun suosikkini. Tapananihan on ollut aina jakaa suosikit jo melko nopeasti heti kuun vaihtuessa. Tässä siis pidemmittä puheitta nyt hieman alkuvuoden suosikkejani.


Kun BikBokiin alkoi heti saapua keväisiä uutuuksia kiidin melkein samantien hakemaan tämän ihanuuden sieltä. Punainen on ollutkin suosikkini jo pitkään, mutta nyt myös raidat ovat löytäneet tieni sydämeen. Tässä paidassa yhdistyy ihanasti ne molemmat, täytyy varmaan pian hankkia tämä paita jo jossain toisessa sävyssä!


Hankin tuossa heti vuoden alussa Polar Loop 2 - aktiivisuusrannekkeen ja pakko sanoa, että tyytyväisempi en voisi olla, eikä parempaa ostosta olisi voinut tehdä. Tästä rannekkeesta en nyt kuitenkaan mainitse yhtään sen enempää, sillä tulen tekemään tästä vielä oman postauksen myöhemmin kun kevät enemmän koittaa. Onko teillä kokemuksia kyseisestä rannekkeesta?


Vanha hiusharjani alkoi vetelemään viimeisiään eli oli aika hankkia uusi hiusharja. Testiin pääsi sitten Cailapin puuharja, jossa on mukana luonnonharjasta sekä muovia. Muovipiikit selvittävät hiuksia rasittamatta kaikki takut ja luonnonharjakset kiillottavat hiusten pinnan. Taitaapi olla parhain hiusharja mikä miulla on koskaan ollut!


Tämä takki sulatti heti sydämeni sen ihanalla sävyllään. Yllätyin jopa, että tämä takki on oikeasti lämmin, ehkäpä lämpimämpi kuin villakangastakkini! Kyseessä on siis BikBokin Balance malliston puffer takki, takki joka on kuin mikäkin unelma.


Oon käyttänyt tuota Manna Kadarin peitevoidetta lähiaikoina aika paljonkin tummien silmänalusien peittoon, joten se on nyt yksi lemppari meikkituotteeni. Viime aikoina olen myös alkanut opetella kunnolla hieman poskipunan käyttöä, poskipunanani toimii Rimmelin Lasting Finish Soft Colour Blus sävyssä 050 LIVE PINK.


Tammikuussa saatiin nauttia lumesta ja pakkasesta sekä tietysti tästä ihanasta auringosta. Jos mikään muu ei talvessa ole ihanaa niin tämä kaunis sää kyllä on. Tällä hetkellä tuota luntahan on paljon enemmän kuin tuossa kuvassa ja nyt koko ensi viikolle luvataan kunnolla myös tuota aina niin ihanaa aurinkoa :)


En oikein ole koskaan ollut vöiden käyttäjä, mutta vöiden kunnolla muotiin tulo sai miutkin opettelemaan niiden käyttöä. Tämä H&M hankittu vyö onkin nyt suosikki asusteeni! Vyöt piristää kummasti aina asuja ja saa tylsänkin asun näyttämään paljon mielenkiintoisemmalle :)
Comments

Lähetä kommentti